• REGISTRACIJA

Da lahko naročate hrano se je potrebno najprej registrirati (samo prvič).

Zgoraj desno vidite napis prijava

Odpre se vam obrazec v katerega ob registraciji vnesete email (na levo stran)

Po kliku na "Registrirajte se" se odpre nov obrazec za vnos vaših podatkov. Polja označena z rdečo zvezdico so obvezna.

V zadnje polje lahko vpišete karkoli - to je "ime" vašega naslova. Imate lahko registrirana dva naslova, če naročate na različne lokacije. Recimo "doma" in "služba".

Po kliku na gumb ste takoj registrirani in prijavljeni. Na email dobite potrdilo v katerem je tudi geslo, ki ste ga določili ob registraciji.

 

  • PRIJAVA

Čes ste ob naslednjem obisku trgovine neprijavljeni (odvisno od nastavitev vašega računalnika) spet kliknete na "prijava" in tokrat samo vpišete vaš email in geslo - na desni strani obrazca in kliknete na "prijavite se".

 

  • NAKUP - IZBIRA ARTIKLA

Željeno hrano, pijačo najdete seveda z brskanjem po kategorijah, če pa že poznate ime artikla, ki ga želite naročiti lahko le tega vpišete zgoraj desno v iskalnik. Že po nekaj vpisanih črkah vam bo iskalnih izpisal artikle, ki ustrezajo vpisu.

Ko enkrat najdete artikel kliknete na "v košarico" v katero se artikel takoj vpiše.

Ko izberete vse željene artikle kliknete "na blagajno". Odpre se vam okno kot na spodnji sliki. Na tem obrazcu določite na kateri naslov želite dobavo (v primeru, da jih imate več) in pa v spodnjem delu datum in uro željene dobave - samo v premeru da ne želite takojšnje dobave.

Kliknete na nadaljuj kjer ugotovite, da vam bomo naročeno dostavili brezplačno - kliknete nadaljuj in v obrazcu na spodnji sliki izberete način plačila, ki je samo en, to je ob dostavi.

Naročilo je tako zaključeno. Kaj in za koliko ste naročili vam trgovina pošlje na email avtomatsko. Ko pa vaše naročilo obdela dispečer dobite še potrditveni mail - če ga ne dobite je nekaj narobe ......... pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 1766

Lahko pričnete z naročanjem. Dober tek.


DomovDomov

Košarica  

(empty)